Monday, 6 September 2010

mohon maaf dari semua


Ini mungkin merupakan entri aku yang terakhir untuk bulan ramadhan ini.
Di kesempatan ini aku ingin sangat memohon ampun dan maaf andai ada aku terkasar bahasa
terlanjur bicara yang bisa membuat teman2 blogger dan silent reader aku berkecil hati dengan aku..
maaf dah agak lama aku tidak mengupdate blog my kitchen aku nih..

Aku merupakan kakak yang sulong yang sudah kehilangan kedua ibu bapa,justeru aku ni menjadi tempat untuk adik2 perempuan aku mencurahkan kasih sayang dan tempat mengadu susah dan senang..
Bermula hari esok aku dan anak2 akan menjadi sangat2 sibuk menjalankan misi masing2.
adik2 akan pulang berhari raya ke rumah aku mulai hari rabu ini..

kita jumpa lagi selepas hari raya idul fitri nanti ya..insyaAllah..semoga Allah swt mengurniakan kita kesihatan tuboh badan yang baik untuk kita menjalin mengeratkan lagi silaturrahim di bulan syawal akan menjelma tidak lama lagi

Sekali lagi

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN

12 comments:

Uncle Lee said...

Hello Anymz, I would like to take this opportunity to wish you and family,
SELAMAT HARI RAYA, and all the very best wishes".

So, you wearing your designer sarong kebaya, lenggang lenggong? Ha ha ha.
Have fun Anymz, keep a song in your heart, see you when you return. Lee.

anymz said...

Uncle Lee:terima kasih uncle..tak rindu mau pulang ke ? waah...sudah banyak benda yang berubah ni..you should come back one of these days..when is your last visit to malaysia?

hehe..my heart is always singing laa uncle and that is why i am always happy.so far so good..

see you soon..

Uncle Lee said...

Anymz, I don't believe you have 6 kids? Among my visitors ada tu tiga, one or two empat. So now you hold the record among my visitors or friends. 6!!
Maybe TV rosak ka? ARHAAA HAA HA HA.
Pssst, anymore akan datang?

But, whatever it is, you still looking good, better than some of the women I know, ada satu or dua anak, da la jadi macham bua pear, downstairs heavy...ha ha ha.

You stay young, stay beautiful and jangan lupa tu chili merah lipstick bila buat kueh, Lee.

ain said...

salam anymz...slmt meyambut lebaran dgn ceria bersama ahli keluarga serta maaf zahir batin.

kakpah said...

esok dah mulo beketuntang cari daun kelapa buek ketupat haha..
selamat hari raya nim..

Lady of Leisure said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin
:)

♥LOVE2COOK♥ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Akak sefamili ya! Missed U!!! Have a safe n fun Raya!!! :D

Uncle Lee said...

Hello Anymz, salam aidilfitri, Selamat hari raya to you and all at home.
Have fun and keep a song in your heart, best regards, Lee.
Psssst, your food being displayed....again, *wink*.

Uncle Lee said...

Hello Anymz, how you doin'> I just hijacked your 'telur lemak', and 'Yee mee'.

By the way, quite a few of your food gambars not clear....or sharp. I think you did not focus right or tangan ada gonchang ke? Ha ha.
When I enlarged, abit blurry.....just thought let know.
Have a nice day, Lee.

kasihredha said...

salam kenal & salam aidilfitri

anymz said...

ain,kakpah and Lady:rasanya belum terlambat untuk mengucapkan salam aidilfitri kepada semua kan...yeahh...esok kita start posa 6 pulak..hehe

anymz said...

kasihredha:salam kenal dan selamat berhari raya ya..terimakasih mengikut blog saya ini.