Friday, 11 June 2010

Asam Pedas Ikan kembong

Ikan kembong ni saya ambik kat pasar..tuan punya ikan ni pulak ambik tu kat tepi laut kuala sg baru melaka..dlm erti kata lain ikan ni betul2 fresh didatangkan dari laut dalam...
yeeehaa...sikit punya baik n3 saya kann...

rasa2nya resepi asam pedas you all semua dah ada kan..saja saya paste asam pedas ikan kembong ni sbb nak bg tau kat hana jepong,izahdaut dan yatie di usa hari ni akak makan ikan kembong fresh..jgn risau2 ek akak makan akak ingat kat u all semua tau...kihkih...

4 comments:

Lady of Leisure said...

ikan dari kuala sungai baru fresh kan.. rumah mertua lady di kuala sungai baru..
:)

anymz said...

oo ya ke??:) bestnya lady..kalau dapat ikan tenggiri,ikan parang,fuuh sedapnya....

Mrs Infinity said...

salam...feveret ni...akak sht??

kakpah said...

hati2 makan ikan kembong.
nanti perut kembong ngeh..ngeh..

dah lama tak dapat makan ikan fresh. mesti sedap..