Friday, 23 July 2010

Entri2 tersorok yang tidak di post....

hah..kenapa tajuk aku bunyi lagu tuh..hehe..ini adalah masakan ,makanan yang aku terlepas pandang.
banyak sangat ambik gambar pastu lupa nak post.
lama2 dah basi dok dlm lappy nih..sebab hari ini, aku nak kemas2kan apa2 gambar yang tersorok. aku post kan jugak makanan yang sedap tapi buruk rupa nih..kalau2 korang kekurangan idea ambik la idea apa nak masak utk esok lusa dlm ni ya...hehe

menu sarapan pagi..mi sua



menu tengah hari,goreng kobis,asam pedas ikan pari,telur dadar dan masak tempoyak udang


hah yang ini kelakar..ini adalah pau sambal versi hangus..hancus rupanya tapi sedap ngko..



4 comments:

Lady of Leisure said...

sedapnya mee sua tu... hidup2 best kan..

kakpah said...

anim, ko buek resipi sebulan tuk bulan poso.. boleh kakpah copy and paste yo haha..

anymz said...

Lady:mee sua yang ini anak2 tak berape..they very much prefer yang mcm kuetiau tu..yang tu lagi sedap kata diorang.


kakpah:hahaha...kakpah org lamo lagi banyak resepi..bilo lagi nak tunjuk skil ni kakpah...

Yati said...

Best nya masak lemak tempoyak udang. Terliur Yati. Yati dah lama tak makan lauk-lauk macam tu. Kak Anim dah bagi Yati idea apa nak beli kat pasar malam petang ni. :)