Monday, 19 July 2010

entry tertunggak

masak lemak kobis,sambal sotong ,ayam goreng dan salad


muaahaaa....ambik ngko..bukannya gaji je ada tertunggak..entry pun ada gak yang tertunggak tau..takpe2 seb baik bukan no entry..hehe

Aku lupa nak post lauk pauk ni masa aku tengah sibuk dok berkemas..lupa plak apa yang aku kemaskan tuh..
Lauk pauk ni aku sumbangkan idea pada adik2 yang baru dok berdua2an tu,bila ipar2 duai dtg bertandang..layan je la diorang dgn lauk pauk simple chenggini ya...

Jgn tipon2 aku tanya..kak nak masak apa ni ya....hah masak lemak kobis tu kalo tak tau buat gak,issshh toksah jadi orang lah korang nii....

5 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

Hmmmm semuanye nampak sedap kak! Love dah lapar nih...hehehe! :D

anymz said...

Love:laaa..nah ambik sepiring sambal sotong ni love..yang lain da habis..hana dah bawak balik jepun..hehe

kakpah said...

masak lomak kubis tu lauk emegensi. kehkeh.. kalau lain dah tak ado, apo lagi.. lomak kubih la..
abah akak suko tu

anymz said...

kakpah:botul tu ..kdg2 masak lomak fucuk..pun sodap tu kan..hehe

cik zatil said...

kak anim..

tak pandai masak lemak
kobi xleh jd org ea??

hehe...