Wednesday, 27 July 2011

Wordless Wednesday? Apa tu?

Assalamualaikum

Tak pernah tau pun ada hari bisu..
Rasa cam nak try pulak










Takmo sos.makan je
Jom sarapan dengan egg banjo

Haiiiih...tak reti akak nak bisu bagai aihh.nak jugak cakap..


22 comments:

ibundo said...

hahaha..
orang nak bisu ekau nak bisu gak..
tu yang tak jadik tu.

Amie said...

orangnya yang bisu ke... harinya yang bisu erkkk

Mama Hawa/Mama Nani said...

hahaha kak Anim nak jadi bisu???? ki3x..

Best lah egg benjo kak Anim..hehehe kalau Hawa ltk segala harta karun tambah ngan segala mcm cili sos..biar padan muka cik hubby mkn...kejam kan bini dia nih...

Tapi mmg best kan kalau breakfast cam gini ..Hawa n hubby mmg suka breakfast roti

Mas said...

muahahaha....baru jerk mas nak geletek kak anim...
akak dah bercakap......

anymz said...

to ibundo
tak ghoti lah kak..dah mulut ni biaso menceceh yo tetibo suh bisu meeeeeemang se tak pandai...hehe


to amie
tu yang akak tak paham tu amie..dulu2 tak pernah dengar pun ayat ni..:)


to mamahawa
ini kes nak cepat lah hawa.org nak ke skul,nak ke opis..tapi tak dpt nak explain kat atas tu kan sbb nak try bisu..hah hambik le..kihkih

anymz said...

to mas
hehehe..tak gheti nak bisu bagai kan mas?..dah mulut biasa menceceh je..

Diana @ Melley Mey said...

hahhaahah... akak jgn ler nak membisu... heheheh... x biasa tgk... hehehehe..

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

sAYA SELALU FAIL KALU BUAT TELUR NI
MENU SARAPAN YANG MENARIK!!!!

HaSue said...

x kuasa nak bisu2kan ari rabu..sian.hehe...akak xyah bisu2kan entri tau...x seswai!suka lg bace akak menceceh byk2.haha...

bak sekerat benjo tu kak..tp kite suke buh sos n mayonis lebih.kalori?apa tu?hakhak

noorsafone said...

Anim....tak payah lah nk wordless wednesday hai..tak payah nk bisu2kan diri doh...cam omputeh pulak yo..mkn egg banjo.

Yana Shaiful said...

Salam K.Anim..klu bestnya benjo nii tp klu bisu cane nak mintak benjo nii..dh terliur nii hehee

umi said...

haha..lawak la kalu kak anim membisu, biarkan hari shj yg bisu jgn orang lak bisu ye!

terliur tgk egg banjo tu, mana nak dpt bekas buat telur cantik tu?

kasihredha said...

cakap kak cakapp
cakap ye kakkk..
tak rockk arr kak kalau tak cakap..
kakkkkkk...napo diam yo ni.
nak mintak bugger susah arr kalu diam camni...

kaklong said...

tak po..belajar sesikit..lelamo sok bisu la deh...hahahah!

Lady of Leisure said...

hihi.. lady pun teringin nak buat hari bisu bila sampai hari rabu tapi kita2 ni dah biasa cakap kan, nakkkk jugak cakap.. peramah gitew... rindu nak tengok air tangan akak nih..

Nurul said...

Salam, K Anim...
Tgk harini ramai yang bisu .. tapi x jadiklah akak.. ader gak cakapnya... hehehh... Lama dah x mkn benjo.. :)

K.Nor said...

patut la bisu bisu bisu jer kat komen n3 nor.. rupanya nak menerai jd worldless wednesday.. tapi tak menjadi pong kan.. hehe

cik cek said...

:)...sonyum yo...

quinnie said...

hahahahha..aduiii...lawak la kakanim...saya pun tak reti la nak buat wordless wednesday ni...kekkeke

cplud miera said...

wah..sedapnya kak anim.. tula psl, byk sy tgk blogger len post wordless wednesday

Ummi said...

Anim, sedapnya sarapan...kalau wat minum petang pun ok tu...ada lg x? :)

ninazsyafinaz said...

Salam perkenalan kak anim..kita tumpang salin resepi nih tau..hari tuh jumpa yg ala kat MCD..tapi yg nih nampak mudah guna pastry je kan..TQ