Sunday, 5 December 2010

Salam Maal Hijrah



Selamat Menyambut Maal Hijrah





Assalam buat semua teman2 di sini..
Teman sehati sejiwa main masak2 bersama..kita kongsi resepi tapi bukan kongsi gambar kan.?tak baik tau ambik gambar2 kat rumah orang..kita ni penat lah ke kedai beli bahan2 bagai,penatlah kita berhabis gas memasak,tiba2 orang lain sedap2 ambik gambar dalam dapur kita dan post kat rumah dia.tak baik tau buat macam tu..
Jadi lah blogger yang profesional..kita boleh hilang kawan kalau buat macam tu.
isshhh..melalut betul dah akak ni..

Baiklah di kesempatan ini akak nak ucapkan selamat menyambut maal hijrah..
Esok akak tak ada.dah mula sibuk di surau..
Buat adik2 dan teman2 blogger disini suka akak ingatkan jangan lupa baca doa akhir dan awal tahun esok..
Jaga Diri buat semua,insyaALLAH kita jumpa lagi selepas ini....

8 comments:

Nur Ede said...

Salam Maal Hijrah juga buat Anim sekeluarga...

anymz said...

to kak Ede
ya kak.sama2 kita menyambutnya ya

K.Nor said...

salam maal hijah gak buat k.anim sekeluarga

psst! ni link sagat timun tu
http://secubitgaramnor67.blogspot.com/2010/10/timun.html

Suzi said...

salam maal hijrah juga utk kak anim sekeluarga.
moga sentiasa dirahmati ALLAH SWT dunia akhirat.

PearlnScarf said...

aisey k anymz selamat maal hijrah jugak yer..

izahdaut said...

salam maal hijrah kak nim ku sayangggg.. kak nim membebel apa tu..hahhaa.. entah la nak komen apa pasal ni.ada org tu kan dia langsung perli2 kita bila cakap pasai menda ni..mereka ni tak pandai nak appreciate hasil orang...nak buat mcmana..moga Allah jua menyedarkannya..

Uncle Lee said...

Hello Anymz, how you doin'? Nak minta your gambar masak da takut sekarang, how? Ha ha.
But, I did ask your permission, plus nak belanjar teh tarek lambong tinggi.
Anyway, you keep well, best wishes, Lee.

anymz said...

to uncle Lee
waaaa...no..no..not talking about you la uncle.
we're talking about other blogger,..hahaha..no heart feeling okay..
you can always get my permission.:)