Tuesday, 4 May 2010

simple breakfast utk org malas mcm saya

This is just a very simple breakfast yg korang bole buat masa baru2 lepas kawin..hai kalo yg ni takleh buat mmg lah kamu ni pemalas tullah..haha..tp baked beans tu saya suka tumis dulu bersama bwg besar yg di potong dadu dan juga hirisan tebal cili hijau.


korang tau tak 26 thn yg lalu nak goreng telur mcm ni pun saya tak tau.sbb apa tau.saya tak suka kuning telur yg tak masak mcm tu.tp ini feveret hubby.kdg2 sampai menangis sbb saya betul2 tak tau mcm mana nak wat kuning telur tu cair.masa tu saya dok tmpt orang.tak tau mcm mana nak beli non stick pan.

2 comments:

Unknown said...

haishhhhhhhhh !

anymz said...

jeles lah tuh...hehe