Saturday, 7 May 2011

Hadiah dari KasihRedha

Assalamualaikum semua

Waaaaaah!..sudah agak lama akak tidak bersiaran ya..kata nak luruskan pinggang,ini bukan luruskan pinggang lagi nih..sudah jadi kes luruskan badan kaki tangan bagai dah ni..mintak ampun dan mahap pada pegunjung2 mykitchen (macam lah ada ya..hehe) sebab tiada post2 masakan yang terbaru dari akak..insyaAllah lepas ni boleh aktif semula..
Tapi sebelum akak mula kan tugas di dapur hari ni, akak nak share dgn you all tentang news,akak dapat hadiah dari teman main masak2 tersayang iaitu KASIHREDHA sebab sudi menghadiahkan akak buku 500 kek cawan dari Fergal Connolly.
Bila kasih minta alamat email, dengan selambanya akak bagi tanpa ada fikiran syak wasangka dan was2..seperti yang dah pernah nor secubit garam lakukan dulu..
(ooppss..norr,..tunggu aje entri tentang hal itu ya..sabar2..nanti ada jugak cerita tentang nor..)

kesudian kak kasih ku sayang menghadiahkan akak buku ni amat2 akak hargai dan akan akak manfaatkan sebaik2nya..orang berbudi kita berbahasa,orang memberi kita merasa.
insyaAllah buat kawan2 yang pernah mengirim hadiah buat akak di sini,hadiah buat korang akan menyusul juga kelak.
so tunggggggggguuuuuuuuuu..


ini pandangan dari jauh



meh close up sikit.
tarrrrrraaaa...tu nampak tu.
thanks kak kasih..kelakar kak kasih ni,akak panggil dia akak.dia pun panggil kita akak.
sudah itu kemahuannya,kita turutkan juga..tak silap kak kasih ni nama dia sikit lebih kurang juga dgn nama akak...bukan ke gitu mrs syed?...heheh


10 comments:

Kak Rose said...

waaaa... bestnya dapat hadiah buku tu... tentunya pas ni lebih banyak resepi kapkek yg sedap2 akan kuor... kak rose tunggu nak rasa jer. boleh gitu?

cik cek said...

Salam kak Anim....pekoba eh...lama dah tak jenjalan kat sini...
Wah! Bestnya dapat hadiah buku...pas ni buat byk2 cupcake kak anim....:)

tun_telani said...

morning kak anim.. wahh.. omeynyer buku. mcm pernah nmpk yg versi omputih nyer.

Naz said...

Kak Nim, kak nim.. bila akak nak minta alamat email Naz ni??(walaupun dah tau kan)hehehe..paham2 lah yer..

Nah ni ha bokeh akak ni.. Den dah isi dah dgn kek keju kapucino tu.. Cukup tak tu??

nuwairani ismail said...

teringinnya nk memiliki buku mcm tu...

Mas said...

amboiii..lamanya berehat....masak cepat kak..dah rindu kat masakan akak...

tahniah kak anim...
bestnya dapat buku cup cake tu..
lepas ni banyak la keluar resepi cup cake...he..he..

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said...

Tahniah kak anim....

Kalau kita tak beli pun tak per kot buku tu..sebab lepas ni mesti banyak resepi cup cake tu yang akak cuba...hehehe

K.Nor said...

erkkk.. ada episod apa lak ni k.nimm... haishhhhh ...

Zaliedana said...

Kak nim oii,amboi baru nmpk bayang rini,Nih den nih dah rindu bebenor ngan akak nih..Pstt nanti pas perbetoi pinggang segala tuh,jgn lupa wat cup cake yg sempoi2 jamu tetamu yg duk berkunjung nih yo..

kasihredha said...

Akakkk...
hihi harap akak suku yo :)
dan semoga bermanafaat.