Wednesday, 24 November 2010

Award dari Sinar Kehidupan

Rasanya belum layak untuk akak menerima award..
tapi akak berterima kasih daun keladi pada YATIE kerana menghadiahkan award ni..
(isshh rasa cam berucap atas pentas dgn di saksikan oleh datuk K dan siti...kihkih....)



Nickname untuk tuan empunya blog :
  • semua panggil akak anim dan akak selesa di panggil begitu lebih mesra,.ada yang panggil hanim jugak
Ucapan untuk yang memberi award :
  • Terima kasih yatie sebab teringat dan terkenang kat akak.....
6 fav artist / singer / group
  1. siti nurhaliza
  2. maher zain
  3. que haidar
  4. rosyam nor
  5. umie aida
  6. afdlin shauki
Tag award pada 10 rakan blogger :

akak jenguk2 rumah kawan2 yang nak kena tag semua sudah di tag oleh yatie dan izah.
jadi rasa nya sudah fair and square lah tu ya, kan yatie?...hehe


2 comments:

ozzy said...

salam..

Tahniah dpt award..

♥LOVE2COOK♥ said...

Yeayyyy I like Umie Aida too...her acting is mind blowing!

Congratz on the award kak. There's an award waiting for U at my blog...;)

http://love2cook-msia.blogspot.com/2010/11/my-birthday-gift-award.html