Monday, 29 November 2010

minggu yang stressss

Salam hari Isnin semua..minggu ini minggu yang teramat2 memenatkan akak..
stressssss...dah ni..
mula2 di ikuti dgn rumah akak tak berair bukan sehari bukan dua hari hari tapi 5 hari tu..sbb ada masalah kebocoron paip di tepi jalanraya nuuun..
di ikuti pulak salur paip rumah akak pulak patah....
di sambung pulak dengan majlis2 perkahwinan....
akhirnya semalam tiga orang saudara rapat akak landing kat katil hospital seremban tu.
seorang dah di bawa ke hospital pantai,Bangsar.......
so,.esok akak akan terbang ke Kuala Lumpur...............
bayangkan..........
penat ni woooooo
sape2 ada nak tulun lipat kain?
kalau lah ada mesin lipat kain..
mmmmmmmmmmm...............
tunggu lah senang2 nanti akak update ya..

Jangan Lupakan Daku

14 comments:

My Life My World said...

Salam Kak Anim ... Serentak 3 orang masuk spital, kenapa???

Akak take care yer, kesihatan nak kena jaga juga. Nanti takut akak lah yang sakit.

Bayu Kenangan said...

minta tolong anak-anak... mesti mereka boleh tolong

kasihredha said...

sabar ye nymz,,take care

izahdaut said...

cian k.anim...kene rehat jugk tu kak..dugaannn

Uncle Lee said...

Hi Anymz, jangan stress, relax sikit.....minum iced coffee.
Regret to read about the tiga saudara in hospital. Hope they okay.
You stay easy, Anymz......keep well, Lee.

ozzy said...

salam..

Begitulah kehidupan..ada kalanya kita sakit..ada kalanya kita sihat.
Ada kalanya kita sibuk & ada kalanya kita perlu berehat.

p/s-moga saudara tu cepat sembuh

Ayu said...

salam kak anim,
kita understand benar macam mana rasanya tak ada air..dulu sebelum kahwin kita tinggal kat kl for 2 years sebab kerja..duduk dengan my cousin yang time tu tinggal rumah flat kat sentul, berhari2 tak ada air, kena ambil air dimasjid, pulak tinggal tingkat atas sekali tingkat 12..time tu jugalah lift rosak..azab betul rasanya gelap2 ambil air 1 baldi lepas tu angkut air naik tangga, mandi pun bercatu air ..cian akak..take care ya..

Nur Ede said...

Salam anim..
Somoga semua nyer akan kembali ceria selepas nie... take care...

aeinio said...

samalaar.. kiter pon minggu ni minggu stress.. blog pon byk lom terupdate.. period pon jadi tak betul hu hu hu...

kak long said...

baco n3 akak ni pun dah tau ponek eh cam no...huhuhu!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

saya nak gak mesin lipat kain tu kak !


hehe..

SHA said...

hi akak...jgn stress2...ahakss..

Lady of Leisure said...

huwaaaa.. sabar kak lady faham kalau takde air memang stress sangat.. lady itu hari takde air sehari pun dah tensen.. sabar ya kak..

anymz said...

Buat semua yang singgah di sini akak ucapkan ribuan termia kasih di atas komen2 kalian...
kita main masak2 seperti sedaiakala ya...
hidup sudah kembali ceria.
yang sakit,sudah sehat.
Air pun sudah beroperasi seperti biasa...:)