Saturday, 1 May 2010

menu tghari 1 may 2010

santan kotak jek.konon2 nak kurangkan kolestrol



kari ayam



atauhu sumbat.tauge tak ada dah abis wat mi td.tinggal timun je.itu pun farah letak ciput jek sbb dia nak simpan utk nasi lemak esok pg





sos tauhu sumbat


korang layan je la gambar2 kat atas nih.sepatutnya hari cuti semakin rajin.aku terbalik jd semakin malas plak.guna santan kotak tu bukan apanya.hari ni cuti jd kedai yg jual santan laku plak kul 10 pg dah sold out.guna je la santan kotak ni.elok gak.dpt kurangkan kolestrol.pastu buat kari ayam tu bukan apanya.sbb plan nak wap roti jala ptg ni.


2 comments:

iEz and Mr.Tipso said...

mak ai!!! sodap botol~ hehe sure mkan xpandang kiri kanan nih~

anymz said...

hehe iez apo plak tak pandang kiri kanan,mak mentuo tak lalu pun