Sunday, 2 October 2011

TerimaKaseh buat semua...

Assalamualaikum semua

Akak tidak dapat berbicara panjang malam ni.InsyaAllah akak akan update resepi esok.Entah kenapa lah tenet malam ni lemau sangat2..naik kejang otak dok nunggu nak upload gambar bagai..InsyaAllah esok kita jumpa lagi ya.Malam ni kita layan gambar2 dulu.



Ini kek rekaan akak hari ni.
kek yang tidak berapa nak cantik kejadiannya tapi akak bangga kerana kek ni datang dari air tangan akak yang tak berapa nak sehat..dengan segala sakit bahu bagai akak gagahkan juga.
Kek apa?..ce teka..ce teka..

Kek ini di hadiahkan oleh makcu akak yang sudi mencemar duli sambil menziarah akak yang baru keluar hospital semalam dan menyanyi kan lagu "Allah Selamatkan Kamu" buat akak hari ini.
TerimaKaseh makcu.semoga Allah swt panjangkan juga umur makcu agar kita dapat mengharungi hari tua bersama...



Bakul comel yang berisi buah2an dan bunga2an segar ni datang dari adinda nun dari kuala terengganu SGN67..
TerimaKaseh nor.semoga bday akak yang ke 18, tahun depan nor bagi bakul yang besor punya ya..kekeke


Ini buah2an segar dari adinda sekampung Nadz COSK.
Dia nak akak berumur panjang lah tu ya.Mau akak makan buah2 an je sempena bday akak yang ke 17 tahun ni kan?..
TerimaKaseh Nadz


dari teman FB Linda Nordin
TerimaKaseh Linda


dari mas@Duniaku
TerimaKaseh mas ku sayang.
Pagi2 lagi akak dah terima bunga sejambak dari Mas ni..



Bunga Ros mekar sejambak ni juga akak terima dari Sheila
TerimaKaseh ya sheila.
macam tau2 aje akak sedang celebrate bday yang ke 17 tahun kannnnn???

21 comments:

izahdaut said...

Happy birthday to uuuuu.. Kak nim, saya teka kek sihat. Carrot kek? Betui ke idak? Kalau betui 2 slice tuk saya ek. Kalau salah bagi jela sebijik ni tuksaya merasa. Ikiki..

K.Nor said...

amboiii nak besor lagi utk besday ke 18 tahun dpn ya.. aik.. cmana jd 18 pulak.. lahir tahun 1994 ke adik anim? heheehe

Naz / Nadz COSK said...

Selamat hari lahir Kak Anim.. Wah!! Sweet 17 gituee.. Semoga terus kekal gembira & sihat selalu hendaknya.. Nadz teka..emmm..kek nak kena makan..hihihiii..

ibundo said...

hepi besdei..
semuga sihat.

Zaliedana said...

Assalam adik animmm,dah sihat eks..Sy pon rasanya kek carot juga,cam cream cis jer kat luar tu..Hepi besday n sweet 17 ya adik anim,tgh muda remaja nih mesti tgh galak2 gatai kan,hikhik..

Nieza said...

Happy birthday kak Anim cayang! wahh tabik betul sama akak ni...baru keluar wad pun boleh buat kek lagi...semoga kak Anim sehat selalu yer...take care:)

Sheila Shafeareen said...

Assalmualaikum Kak Nim sayang...akk muda dari saya heheh sweet '17 tu hehhe patut lawa suka tesenyum...nak teka juga..rasanya RVV hehehh

Sheila Shafeareen said...

Assalmualaikum Kak Nim sayang...akk muda dari saya heheh sweet '17 tu hehhe patut lawa suka tesenyum...nak teka juga..rasanya RVV hehehh

kasihredha said...

happy birthday kakkk...
sweet 17

semoaga akak dilimpahi kasihsayang, rezeki, kebahagiaan dan kesihatan yg baik :)

Love u...hug3

Mas said...

happy birthday kak anim cayangg...
moga akak bertambah2 sihat, dilanjutkan lagi usia...
dimurahkan lagi rezeki...
moga akak sentiasa dirahmati dan diberkati Allah sentiasa...
moga akak sentiasa berbahagia disamping yg tersayang..

Diana @ Melley Mey said...

Selamat Ulang Tahun buat Akak Anim Cayang...
Moga d panjangkan umur.. sihat sejahtera hendaknya... d murahkan rezeki..serta sentiasa d rahmati dan d bawah lindungan Allah S.W.T.. Amin..

anymz said...

to izahdaut
wakaka..baguih betui idea hang tu naaaaa..kira fair and square lah tu ya....nah sepotong..:)

anymz said...

to knor
eh!k norrrrrrr..kekekeke

anymz said...

to naz
eh tak aci la kalau makan dulu..
yo la sweet 17.kan manis lagi ni kannnnnn????

anymz said...

to ibundo
mokaseh kak..hehe

anymz said...

to zaliedana
eh ya lah kak ct payung.kalau umoq baru 17 memang la tengah dok gatai sakan nih...hahaha

anymz said...

to nieza
nieza,terimakaseh ya..paksakan diri ni nieza.pasni tak boleh nak paksa2 lagi dah..tak larat..hehe

anymz said...

to sheila
hehehe..teka sheila jangan tak teka..:)

anymz said...

to kasihredha
luv you too kak:)))))

anymz said...

to mas
terimakaseh mas dan amiiiin atas doa yang baik2 itu.:))

anymz said...

to diana
terimakaseh diana dan amiiin atas doa yang baik2 itu ya..hehe