Monday, 4 October 2010

sambutan harijadi

Alhamdulillah,berjumpa kita lagik ya..Pagi2 ni takde resepi ya akak2,adik2 semua..ni saja nak ulang tayang gambo kek buat tatapan u all..esp utk hana yg dok nuun jauh di jepong tuh..kilang dah lama tutup lah dik oii..takpat nak beroperasi lagi dah .. hakak mu dah tuo..kihkih..


Ini kek yang sudah separuh habis di makan aku..yang di belanja oleh mr suami pd malam besday..kek strawberry marshmallow..perghh..sodappp..(pastu nyesal rasa berat timbang naik 3 kg kejap2 tuh)


Ini pulak kek yang di raikan oleh makcik aku yang dok Gombak..aku gi open hse umah beliau,bila dia dpt tau bday aku jatuh pd hari tersebut,terus dia mengarahkan kek itu untuk di raikan bersama2 tetamu..kek Red Velvet buatan 2nd kazen aku Aishah(seorg graphic designer yg berminat dlm bidang baking)..nak try buat nnt nih..

Thanks semua dan kepada yg menghantar ucapan2 ulangtahun baik menerusi sms ataupun dalam ruangan facebook,terima kasih daun keladi dan semoga Allah swt memberkati kalian semua.

13 comments:

izahdaut said...

kak anymz...happy belated birthday..semoga sentiasa berbahagia dan bergembira menempuhi kehidupan dan ujianNya..ishaALLAH...

♥LOVE2COOK♥ said...

Belated Birthday wishes to U kak!!! May U stay healthy and happiness always! :D

Takde kek tuk kita ker??? hehhe ;)

kak long said...

selamat hari lahir yo kak, semoda pjng umo,murah joki....jodoh berkekalan...amin...
sodap kek stoberi tu....abg boli kek mano?

hana said...

kikikikiki.... mujur ader kek sedap! maceh kakk... best tak lagu besday versi kompang kiter? muekekekekekeke.. eh! kilang dah tutup er kak? rasanya kunci tuh akak simpan lagik kot! try bukak balik! wakakakaa.. amponnn cabot dulu takotttt.... kekekeke

Uncle Lee said...

Hello Anymz, here;s wishing you many happy returns of the day. HAPPY BIRTHDAY!
Remember, a birthday is just another 365 day trip around the sun, so put on your YSL sunglasses and enjoy the trip.

Age or birthdays are numbers, but it is the light i your heart that matters.
Keep that light burning bright always....and you stay young, stay beautiful, and simpan satu lagu dalam hati.

I love that marshmallow cake, its beautiful. Ada lagi? Ha ha.
Other cake looks beautiful. I bet it melts in the mouth.
Anymz, you have fun and keep well, best wishes, Lee.

Lady of Leisure said...

happy birthdayy.. may all yr dream come true ya kak... :)

anymz said...

izahdaut:mekaseh ya izah..amiin..insyaallah

Love:thanx ya..kek sudah habis..lah..sudah 2 hari lol.hehe

anymz said...

kaklong:amiiin..mekaseh yo kaklong..
psst2..abg boli akak order..heheh..kek secret recipe tu yo..

anymz said...

Hana:hadoi!!versi kompang buat pekak telinga tua akak ni lah hana oi..tambah lak dgn anak bujang 3 org hana tu..kahkahkah..
woit!..ni ada yang nak kena kejar dgn senduk ni kang...
kilang dah 14 tahun tutup..kunci pun entah hilang kemana ntah..wakakakaka

Siti Suhaila said...

arghhhh....tergoda n terliur tgk kek 2....

anymz said...

UncleLee:thank you2..toce2..memang marvelous lah cake tu uncle..tapi so sorry sudah habis lah..uncle lambat dtg.

anymz said...

Siti Suhaila:waalllaaa...lalala..kek memang sedap giler..apa lagi dapat free..hehe..lepas ella balik terus kitorang keluar makan2..melepas si zaha..kesiannn..hehe

Siti Suhaila said...

rugi tak hendap2 g follow acik..hahahah