Friday, 21 January 2011

Layan gambar

Assalamualaikum semua
Hari ini meh kita layan gambar jek ek..
Akak masih sibuk lagi ni
Ni sarapan semalam..nasi goreng cina dan lauk hari rabu lepas sweet sour ketam..
mahap tak post entri ni awal2..




sweet sour ketam..rupa cam sambal kan?..

7 comments:

kasihredha said...

Kak anymz
ketam tu mencuri perhatian ku...huhu...nanti kalau dah sonang kasi lah resepi yo.


Sekarang kena panggil kak anymz...dan akak still akan bahasakan diri sbagai akak...kak anymz pun boleh panggil akak...akak juga...
harap kak anym faham..hihi

kak ina kl said...

salam ziarah..sama baya ek..
banyak gak resepi kat sini

Mas said...

ketam tu yg sangat best....perhhhh...terliur dibuatnya...

Kak Sam said...

Assalamualaikum..
Salam perkenalan. Ketam itu menarik sungguh le kak.

Deliah's Deli said...

salam kak...mana blh layan gambar jer..nk la sepinggan :))

anymz said...

to kasihredha
lorr..akak tak kisah pun kak kasih.sedangkan adik akak pun akak panggil kakak jugak..anak perempuan sulong akak pun kitorang panggil kakak..no hal punya lah..hehe

akak pernah post ketam sweet sour dulu, cari je kat search tu.mesti jumpa.


to kak ina Kl
terima kaseh sudi singgah kat dapur org negori.ya ka kita sebaya.baguslah .byk story mory umur mcm ni kan?


to mas
ketam masak apa pun sodap kan mas?

anymz said...

to kak Sam
assalamualaikum kak sam
memang sedap ketam ni.masak apa pun jadi kan?..terima kaseh follow ya kak sam.


to Deliah's Deli
dah jadi baja la dell..hehe..tu yang kena layan gambar je tu..